Hogyan válasszunk Apple Watch védelmet?

Apple Watch védelem? Nem gond!

A védelemre minden helyzetben megéri gondolni. Főleg, ha karodon Apple Watch okosórát hordasz, amely a legdrágábbak egyike.

Hogyan tudod megelőzni a nem kívánt karcolásokat vagy azt, hogy a készülék tönkremenjen?

Pontosan ezt osztjuk meg veled a következő pár sorban. Aztán már csak ki kell választani a neked megfelelőt.

Védőüveg

Talán ez a legnépszerűbb Apple Watch védelem. A 3D védőüveg kitűnő tartozék, ami karcolás vagy törés ellen védi a képernyőt. Maga a keményített üveg csak nagyon enyhén látható, viszont a nehéz helyzetekben hálás leszel érte. A védőüveg hátránya az, hogy csak a képernyőt védi meg a károsodástól. 

Anyag: keményített üveg

Alkalmazás: egyszerű, de vigyázz a buborékokra

Jak vybrat ochranu pro Apple Watch?
Jak vybrat ochranu pro Apple Watch?

Védőtok

Ha igazán szereted az Apple Watch órádat, akkor a védőtokot ajánljuk neked, amely nemcsak a képernyőt, hanem az egész órát védi. Így minden helyzetben nyugodt lehetsz. A védőtok hátránya a láthatósága. Ha a biztonságot részesíted előnyben az eleganciával szemben, akkor a védőtok a megfelelő választás számodra.

Anyag: szilikon

Alkalmazás: igényesebb

Keményített üvegű védőtok

Igazi védelmet keresel az Apple Watch órádnak? Akkor a védőtok és keményített üveg kombinációja a tökéletes választás. Mindenhol hasznát veszed, ahol veszély fenyegeti az órádat. Nem kell féltened az edzőteremben, de házimunka közben sem. A védőtok és keményített üveg kombinációja az óra egész testét és a keretét is védi esés vagy karcolás esetén. Az órádnak ezután már nem eshet baja.

Anyag: keményített üveg

Alkalmazás: egyszerű

Jak vybrat ochranu pro Apple Watch?
Jak vybrat ochranu pro Apple Watch?

Védőfólia

Amennyiben nem tetszik a védőüveg vagy a védőtok, akkor védőfóliával védheted meg Apple Watch órádat. Azonban le kell szögeznünk, hogy a fólia biztosítja a legkisebb védelmet, mivel a képernyőt csak a karcolásoktól védi meg.

Anyag: hidrogél

Alkalmazás: egyszerű

Tehát melyik védelmet választod?