Hogyan válasszunk megfelelő Apple Watch óraszíjat?

Nem vagy biztos benne, melyik pótszíjat válaszd?

Szereted a sportot, az eleganciát és a szabadságot is, de nem tudod, melyik pótszíjat válaszd?

 Akkor jó helyen vagy. Összegyűjtöttünk neked pár tippet, hogyan válaszd ki a megfelelő Apple Watch óraszíjat.

✴️ Megtörténhet, hogy az összes fog tetszeni és nem marad más hátra, mint mindegyikből választani egyet.

✴️ Nálunk jelenleg 12 típusú óraszíj és rengeteg szín közül választhatsz.

❇️ Milánói szíj

A milánói típusú szíj a legkedveltebbek közé tartozik, ez a piacon elérhető egyik legelegánsabb. Nagy előnye elsősorban a stílusos dizájn és a praktikus mágneses rögzítés.

Ugyanakkor ezek a fém anyagú karkötők sportoláshoz nem alkalmasak.

 

Anyag: fém

Alkalmas: hivatalos események, mindennapi viselet

Rögzítés típusa: mágnes

❇️ Klasszikus szilikon

Már a neve is azt sugallja, hogy ez egy hagyományos típus. Egyszerűség, kényelem és elegancia jellemzi - van benne mindből egy kevés. Remek kiegészítő sportoláshoz, az otthon kényelméhez, de hivatalos viselethez is. Keresed a hibát benne? Lehetetlen találni. Előnye a kényelem, az elegancia és az alacsony ár. Érdemes tehát több színt vinni belőle, így a ruházatodnak megfelelően váltogathatod.

 

Anyag: szilikon

Alkalmas: hivatalos és mindennapos események, sport, otthoni viselet

Rögzítés típusa: patentkapocs

❇️ Sportos szilikon

A sportos pótkarkötő a klasszikus egyszínű karkötők “kistestvére“. A sportkarkötők emellett apró lyukakkal rendelkeznek, amelyek kellemes érzést biztosítanak sportolás közben, mivel segítik a bőr légzését és a csukló így nem izzad annyira. Amennyiben gyakran sportolsz és szeretnél közben órát viselni, hogy tudd, mennyi kalóriát égetsz el vagy hány métert futsz le, akkor a sportos óraszíj a tökéletes választás.

 

Anyag: szilikon

Alkalmas: mindennapos események, sport, otthoni viselet

Rögzítés típusa: patentkapocs

❇️ Nylon

A nylonból készült szíjak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, viseletük kellemes. Könnyű anyagból készülnek, ennek köszönhetően a karkötő alig érezhető a kézen és a praktikus tépőzáras rögzítés pedig minden csukló méretéhez igazodik. Ha bőröd érzékeny az izzadásra és olyan karkötőt keresel, amit nem is fogsz érezni a kezeden, akkor jó helyen jársz.

 

Anyag: nylon

Alkalmas: mindennapos események, otthoni viselet

Rögzítés típusa: tépőzár

❇️ Bőr

Amennyiben valami igazán elegánsat keresel, amit csak különleges alkalomkor vennél fel, akkor a bőr óraszíjat válaszd. A bőrből készült szíj nem igazán alkalmas sportolásra vagy otthoni tevékenységre, ugyanakkor tökéletesen illik a hivatalos alkalmakhoz. Vásárláskor viszont érdemes számolni azzal, hogy a bőr kezdetben kicsit keményebb lehet és meg kell puhulnia, hogy szépen passzoljon a kézre.

 

Anyag: műbőr

Alkalmas: hivatalos esemény

Rögzítés típusa: csat