Rólunk

A következő pár sorban szeretnénk elmesélni Nektek kik vagyunk, mit csinálunk és ami a legfontosabb, miért csináljuk.

 

Filip és Tadeáš vagyunk. Lelkes marketingesek és újonnan már tapasztalt e-shoposok. Az eredeti felállásban Mirek is a csapat tagja volt, de idővel rájött, hogy egy webáruház vezetése és gondozása nem az a munka, amit élvezne. Ő így kiállt a társaságból. A Fitami név a neveinkből keletkezett és természetesen ezt továbbra is szeretnénk megtartani. 

O nás

Filip

Sziasztok! A nevem Filip, Szlovákiából származom, de már 7 éve Brno-ban élek. Azért jöttem ide, hogy a Mendel Egyetem Közgazdaságtudományi Karán tanuljak, amit már sikeresen befejeztem. Az itt töltött diákéveim alatt számtalan nagyszerű emberrel találkoztam, akik a legjobb barátaim lettek és nagyon sok felejthetetlen élményben volt részem. Kipróbáltam magam pultosként és pincérként, dolgoztam rádióban promóterként illetve egyetemi kirándulások instruktoraként. Kevertem koktélokat és főztem kávét, bulikat látogattam és rendeztem és játszottam kis-és nagypályás focit is.

Mindezek alatt sikerült a marketinggel is lépést tartanom, ami az egyetemen a szakterületem volt. Ma elsősorban márka menedzsmenttel, közösségi média tartalomkészítésével, PPC-hirdetésekkel és grafikával foglalkozom. És miért éppen marketing? Mert aközben nem érzem úgy, mintha dolgoznék.

Tadeáš

Sziasztok! Tadeáš vagyok és jelen pillanatban a VUT Gazdaságtudományi Karán fejezem be a tanulmányaimat. Marketinggel már több, mint 6 éve foglalkozom. A tapasztalataimat különféle ügynökségeknél szereztem, amelyet most saját vállalkozásomban szeretnék a lehető legnagyobb mértékben felhasználni. Szívesen könnyítem meg az emberek számára a vásárlást és mindenekelőtt arról gondoskodom, hogy mindenki elégedett legyen nálunk!

Én is olyan elkötelezett voltam a futball iránt, mint Filip. A sérülések azonban megkövetelték az áldozatokat és a focit már csak a TV-ben nézem. Lelkes sportolóként azonban továbbra is sportolok és úszom. A sport mellett szeretem a kávét, a jó bort (gyerekkoromban ugyanis borban fürödtem) és olvasni is szeretek. Különösen érdekel az emberek pszichológiája. Na és mi a kedvenc ételem? Ez egyértelmű! Tonhal parmezánnal, tésztával és paradicsommal!

O nás

A Fitami-t kísérletként kezdtük el. Mivel mindketten marketing területén dolgozunk és különböző ügyfeleket szolgálunk ki, saját bőrünkön is ki szerettük volna próbálni, hogy milyen egy webáruházzal dolgozni, hogy javíthassunk a szolgáltatásainkon és szélesítsük a látókörünket. Akkor még nem is sejtettük, hogy mennyire élvezni fogjuk ezt a munkát! A teljes webáruházat a kezdetektől fogva mi magunk építettük fel. A grafikától kezdve, a szövegeken, közösségi médiákon, reklámokon, marketingem, ügyfélkommunikáción át mindent magunk csinálunk, még a csomagolást és a csomagküldést is. 

Ez az oldal azért íródott, hogy lássátok, hogy a Fitami nem egy hatalmas cég, aki nem törődik k az ügyfeleikkel. Nálunk ez kizárt dolog! Két ügyes pasi áll mindez mögött, akik még nincsenek 30 évesek. Fitami a mi gyerkőcünk, akiről lelkiismeretesen gondoskodunk és hisszük, hogy az ügyfeleinkhez való becsületes hozzáállásunk egy napon megtérül.